Олександр Рєпкін виступить на міжнародній конференції «Відновлювана енергетика та енергоефективність у XXI столітті»

Захід відбудеться 15-16 травня 2019 року в КПІ ім. Ігоря Сікорського.

 

15 травня Голова наглядової ради Tokmak Solar Energy, президент Української Водневої Ради Олександр Рєпкін візьме участь у відкритті ювілейної конференції «Відновлювана енергетика та енергоефективність у XXI столітті» та презентує доповідь на тему: «Напрями водневої енергетики та водневої економіки в Україні».

На конференції Олександр Рєпкін розповість про основні напрями розвитку водневої галузі. Зокрема, про останні наукові дослідження у сфері водневої енергетики, використання водневих технологій у виробництві та акумулюванні енергії, перспективи втілення водневої енергетики в економічну модель України. 

«Відновлювана енергетика та енергоефективність у XXI столітті» це науково-практична платформа для обговорення актуальних проблем та перспектив відновлювальних джерел енергії, енергозбереження та енергоефективності. Енергетична асоціація «Українська Воднева Рада» стала одним з організаторів цього заходу разом із Інститутом відновлювальної енергетики НАН України, КПІ ім. Ігоря Сікорського, Варшавським університетом технологій та іншими провідними українськими та європейськими науковцями. 

Нагадаємо, що Українська Воднева Рада це перша асоціація в Україні, яка в 2018 році стала членом підрозділу європейської комісії Hydrogen Europe.

Програму конференції та більш детальну інформацію можна знайти на сайті: http://conf.ive.org.ua.